2010-04-20

Pedofilprofet i Skånepartiets valfilm


Val 2010 filmen.mov

SkaneFrittNu — 18 april, 2010 — Skånepartiet kritiserar Islam. Carl P Herslow redovisar fakta.


Källa, YouTube 18 april 2010:
http://www.youtube.com/watch?v=HczLPLdXVq4Skånepartiet använder en bild på profeten Muhammed som pedofil i sin nya valfilm för 2010. Malmös kommunstyrelseordförande Ilmar Reepalu (s) anklagas för att främja islam.

Affischen på pedofilprofeten säljs för 2500 kronor signerad av Carl P Herslow. Den har satts upp på 20 ställen i Malmö som valplakat, godkända av Skånepolisen.


Malmöpartiets ordförande har vecka 16 år 2010 i sin privata brevlåda erhållit en fotostatkopia på affischen med pedofilprofeten. Ett dödshot hade skrivits till, att Malmöpartiets ordförande ska dö. Malmöpartiets ordförande hade klistrats till på bild med en strypsnara om halsen.Bloggen Somjagserdet68 beskriver vad som hänt med valplakaten på pedofilprofeten som satts upp i Malmö:


"Mohammed med fru nakna på Rosengård


Foto och copyright: http://somjagserdet68.wordpress.com/En teckning som, ganska troligt, kommer att uppfattas som provokativt har uppförts vid rondellen vid Ramels väg. Troligen har det ställts dit under förmiddagen idag.

Det är rättshaveristerna i Skånepartiet som står bakom plakatet. Verket är en skiss på ”Mohammed med hustru”. Både Mohamed och hustrun är nakna.

Budskapet i textform lyder:

Mohammed med hustru”

” Han 53 och hon 9″

”Är det sådana bröllop vi vill se i Skåne?”.

Bloggen tycker att Skånepartiets tilltag är osmakligt och med tvivelaktig motiv. Men det handlar om yttrandefrihet. Och fakta är att profetens tredje fru, Aisha bint abu Bakr, endast var sex år när de gifte sig. Äktenskapet fullbordades tre år senare då hon hade fyllt nio.*Uppdaterad kl.18.10* Det var inte länge Skånepartiets verk fick stå orört. Vid 16.30-tiden var plakatet demolerat!


Verket var sönderslaget vid 16.30-tiden.


Om Muhammeds fruar"


Bilder och texter inom citatet i nedre delen av bloggposten hämtade från bloggen Som jag ser det 68 måndag 19 april 2010:
http://somjagserdet68.wordpress.com/2010/04/19/mohammed-med-fru-nakna-pa-rosengard/

Inga kommentarer: