2010-04-04

Ny muslim gripen för skyddande av landskronamördare"Ytterligare en person har gripits i utredningen runt mordet på Inger, 78, i Landskrona.

Klockan 18.50 beslutade jouråklagare Göran Olsson att anhålla mannen på sannolika skäl misstänkt för skyddande av brottsling."


Källa, Aftonbladet söndag 4 april 2010:
I
I
I
Läs mer om vilka muslimer som förhörts i polisutredningen och hur de inblandade muslimerna ljuger för polisen, på bloggen Politiskt Inkorrekt:
I
I
"Åklagaren beslutade på söndagen också att anhålla ytterligare en person.
I
Brottsrubriceringen är skyddande av brottsling.
I
– Det är en man i sfären som består av anhöriga och bekanta, berättar Tommy Lindén."
I
I
Källa, Norra Skåne söndag 4 april 2010:
I
I
"Den 23-åring som misstänks ha orsakat en äldre kvinnas död i Landskrona har sent på påskdagskvällen på nytt hörts av polisen.
I
- Misstankarna har stärkts, sade kriminalkommissarie Tommy Lindén vid Skånepolisen TT efter kvällens timslånga förhör med 23-åringen.

Samtidigt har 23-åringens advokat känt av den hotfulla stämningen i Landskrona och är oroad av det som lagts ut på internet om mannen och hans familj.
I
- Det har målats upp en kraftig hotbild som började innan han var gripen. Det är allvarligt och kan påverka utredningen, säger han.

Den 23-årige mannen har hittills nekat till alla anklagelser."
I
I
Källa, TT söndag 4 april 2010:
I
I
"Fekri Hamad, imam på muslimskt kulturcenter i Landskrona och Ali Hadrous från svensk-palestinska vänskapsföreningen. Hamad visar med en två månader gammal tidning hur brott behandlas olika."
I
Bild till texten ovan:
I
I
Läs mer om händelserna i Landskrona:
I

Inga kommentarer: