2010-04-01

Muslimska skolbarn används i LissabonfördragetFör att samla in en miljon röster till EU och stoppa moskébyggen, används muslimska skolbarns ledigheter som argument:"Det handlar inte om vilken insamling som helst, utan om en som tvingar EU-kommissionen att skriva en lagtext om förbud mot nya moské- och minaretbyggen. Allt som krävs är en miljon underskrifter, insamlade i ett ”betydande antal” EU-länder. Så står det i EU:s nya Lissabonfördrag."

”Nu kommer vår hedersgäst från Sverige!” säger mötesordföranden. Sverigedemokraten säger sig vara glad att få delta i ”försvaret av den västerländska civilisationen”. Tidigare hotades den av nazism och kommunism. Idag kommer hotet från islam.

”Vårt hem är återigen i fara”, säger Kent Ekeroth på engelska. Han berättar om Sverige och pekar på hur ”illa situationen blivit”. Statsminister Fredrik Reinfeldt, oppositionsledaren Mona Sahlin och Maud Olofsson sviker svenskarna. I hans ögon är Sverige nästan som en ”diktatur”. Muslimerna är för många. Deras barn får till och med skolledigt under muslimska högtider.

”Islamiseringen av Sverige har också lett till våldsamheter”, påstår Kent Ekeroth. Den judiska befolkningen i Malmö tvingas fly på grund av attacker från den muslimska befolkningen.

Han gör kommunalrådet
Ilmar Reepalu ansvarig för att ”uppmuntra till våldet”.

Stadsdelen Rosengård beskriver han som ”ett islamiserat territorium”. ”Om detta är tacken för att vi öppnat vårt land för dessa människor, så har jag bara en sak att säga: Tack så mycket och adjö. Åk hem!”


Källa, Sydsvenskan skärtorsdag 1 april 2010:


I talet näms även hur fläskkött tagits bort i skolor med många muslimska elever. Det berättas hur elever krossat samtliga fönsterrutor på Rosengårdsskolan. Branden i Malmös stora moské beskrivs, för att invånarna hindrade brandmännen när de släckte elden i Islamic Center.
I
Se talet om de muslimska skolbarnens ledighet, fläskköttsförbud för muslimska skolbarn, Rosengårdsskolans fönsterkrossning och moskébränderna på YouTube 29 mars 2010:
I

Inga kommentarer: