2010-04-06

Muslimen i Landskrona häktad för dödsmisshandeln23-åringens advokat och nyheten i SVT Rapport om häktningen, från SVT Play tisdag 6 april 2010:
Expressens video visar hur muslimen förs in till häktningsförhandling vid Lunds tingsrätt 6 april 2010:


"Polisen söker fler vittnen som var vid köpcentret vid tidpunkten för dödsmisshandeln i Landskrona.

På en presskonferensen under tisdagseftermiddagen, berättade polisen om utredningsläget kring dödsmisshandeln i Landskrona.

- Utredningsläget är gott och vi hoppas få ett klarläggande på vad som verkligen skedde på platsen. Vi tror till 100 procent att vi kommer att få ett klarläggande, säger Tommy Lindén, chefen för kriminalsektionen."

"Polisen oroas över att bilder på den nu häktade 23-åringen läckt ut.

- Bevisvärdet minskar på detta sättet vid en fotokonfrontation. Offret kan ju ha sett dessa bilder innan en konfrontation. Detta minskar bevisvärdet, enligt Tommy Lindén, polisen."

Källa, SVT Sydnytt tisdag 6 april 2010:


"Den 23-åring som misstänks för dödsmisshandeln av en äldre kvinna i Landskrona häktades i dag av Lunds tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel och grovt vållande till annans död."

"Tingsrätten ansåg att 23-åringen ska sitta häktad för att det annars finns en risk för att han avviker, undanröjer bevis eller på annat sätt försvårar utredningen. Tingsrätten vill också att det ska göras en personundersökning."

Lyssna till den häktade muslimens advokat i SR Malmö tisdag 6 april 2010:

Polisen tror att de kan lagföra muslimen, från SR Malmö tisdag 6 april 2010:

Källa, SR Malmö tisdag 6 april 2010:


"2010-04-06 10:00, Övrigt, Landskrona

Presskonferens, 14:00, polishuset i Landskrona

Med anledning av den tragiska händelsen i Landskrona måndagen den 29 mars, då en 78-årig kvinna misshandlades så svårt att hon avled, inbjuds representanter från nyhetsmedierna till presskonferens tisdag den 6 april kl. 14:00 i polishuset, Landskrona."

Källa, aktuella händelser hos Skånepolisen tisdag 6 april 2010:
Läs om polisens presskonferens i Helsingborgs Dagblad tisdag 6 april 2010:


"I söndags kallade företrädare för fyra islamiska och arabiska föreningar till presskonferens i en moské i Landskrona. De vädjade till Landskronaborna att inte låta hatet ta över och uppgav att 23-åringens familj var livrädda efter att ha tagit emot ett antal hot."

Källa, Trelleborgs Allehanda tisdag 6 april 2010:


"Fallet med den 78-åriga kvinnan som misshandlades till döds över en parkeringsplats i Landskrona är det senaste, men säkert inte det sista exemplet."

Källa, pressmeddelande från Frihetspartiet tisdag 6 april 2010:


"Skænderiet og det efterfølgende slagsmål startede, da den 71-årige mand dyttede ad en anden bilist, der blokerede vejen til en parkeringsplads.

Den anden bilist, en 23-årig mand, gik derefter til angreb på den ældre mand. Da dennes hustru forsøgte at lægge sig imellem, blev hun slået i jorden af et knytnæveslag i ansigtet, oplyser politiet."

Källa, danska nyhetsbyrån Ritzau i Jyllandsposten måndag 5 april 2010:
I
I
Här avslöjas hur den muslimska mördarfamiljen ljuger om flyktbilen:Läs mer om den häktade muslimen:

http://www.barometern.se/ledare/for-latt-att-smita-fran-personligt-ansvar(1860330).gm
http://www.blt.se/opinion/ledare/billstrom-till-landskrona(1860576).gm


Inga kommentarer: