2010-04-18

TV från Spiritus Mundi i SaudiarabienDen genomkorrumperade islamistiska organisationen Spiritus Mundi visar 2010 upp två TV-inslag. Svenskt och engelskt tal textas på arabiska. De gäller mutresan till Saudiarabien som lurade skolbarn 2008:
I
I
"Join 12 girls and their families from Riyadh as they encounter the culture and people of Sweden. The exchange programme between The Kingdom of Saudi Arabia and The Kingdom of Sweden was initiated and produced by Spiritus Mundi."
I
Hermodsdalsskolans dåvarande rektor Jytte Lindborg berättar hur disciplinerade de saudiarabiska skolbarnen är i skolan. Hon undrar om vi kan få det så i Sverige. Idag är Jytte Lindborg barn- och ungdomschef på Rosengård. Under henne har disciplinen totalhavererat. Varför kan arabiska skolbarn som bor på Rosengård inte disciplineras som arabiska skolbarn i Riyadh?
I
En förälder som mutats med gratisresa prisar elevutbytet. Spiritus Mundi lyckas hjärntvätta tolvåriga elever att uppmana, att man ska åka till Saudiarabien och man ska åka med Spiritus Mundi. En svensk skolflicka säger till slut att Saudiarabien är ett bra land. Allt detta sänds sedan i saudisk TV:


En tolvårig saudiarabisk skolflicka fick för första gången i sitt liv se bio. Det skedde i Sverige. Hon berättade att i Saudiarabien finns inga biografer, eftersom det är haram för kvinnor och män som inte känner varandra att sitta i samma lokal:
I


Inga kommentarer: