2010-04-13

Stenkastning mot polis vid RosengårdsskolanI den muslimska stadsdelen Rosengård satte ligister fyr vid en bensinstation. Brandmän vågade sig inte dit. Polisen möttes av stenkastning och glasflaskor mot polisbussen:


"Innan dess, vid 21-tiden, utsattes en polispatrull för stenkastning i närheten av Rosengårdsskolan.

En 16-åring omhändertogs för störande av ordning och skulle köras hem till föräldrarna."


Källa, Sydsvenskan måndag 12 april 2010:"Larm inkommer om brand i ett sophus på Ramels Väg. Polispatruller som skickats till platsen blir utsatta för bland annat sten- och flaskkastning.

Klockan 22:35 tar sig piketpolis fram till branden och släcker den. En person som misstänks ha kastat sten grips."


Källa, aktuella händelser hos Skånepolisen måndag 12 april 2010:Bråk vid Rosengårdsbadet 12 april 2010:Inget riksdagsparti vill minska importen av stenkastare, vilket får till följd att malmöpoliser röstar på sverigedemokraterna, troligen i hopp om att få en drägligare arbetsmiljö. Men 97 procent av svenska folket tycker att poliserna ska ha det djävligt på jobbet och rycka ut till meningslösa falsklarm i form av anlagda bränder som är gillrade fällor för polisen. 97 procent av svenska folket anser att polisen ska rycka ut på fler och fler falsklarm varje år i takt med att massinvandringen fortskrider och bli utsatt för stenkastning. I stället för att polisen ska ha tid att lösa de riktiga vardagsbrott som de 97 procenten av svenska folket kan råka ut för. Vill du att polisen ska vara på falsklarm och få sten kastad på sig, samtidigt som du förgäves försöker få en radiobil till inbrottet i din bostad? Det tycker inte malmöpoliserna:
I


Inga kommentarer: