2010-04-28

Aggressiva muslimer störde Skånepartiets möte

Foto och copyright: somjagserdet68.wordpress.com


Idag onsdag 28 april 2010 klockan 15.00 - 15.30 höll Skånepartiet en manifestation på Stortorget i Malmö. Bloggen Muslimska Friskolan var på plats. Skånepartiets partiledare Carl P Herslow räknade upp många saker som islam förbjuder. Han undrade om socialdemokraterna exempelvis var beredda på följande:


1. Inga fackföreningar

2. Stopp för alkohol

3. Inget fläskkött

4. Aborter förbjuds


Herslow frågade därefter åhörarna om de vill att Skåne ska islamiseras. Ett rungande nej, blev svaret. Förutom från en vänsterkvinna i tjugoårsåldern som högt ropade ja. Herslow förklarade att islam är oförenligt med demokrati. Harry Franzén uppmanade åhörarna att lyssna till Skånepartiets närradio. Under mötets gång hölls affischen på profeten Muhammed som pedofil upp. Den såldes till en del spekulanter. Herslow sa att den kommer att stiga i värde från försäljningspriset 2500 kronor. Skånepartisten Bengt Rydberg höll ett anförande.


Herslow berättade hur en vänsteraktivist rivit ner en av de tjugo affischer som ställts ut i Malmö på pedofilprofeten. Vänsteraktivisten sa att de skulle riva ner allihopa. Herslow kontrade då med att hon skulle bötfällas, vilket gjorde henne häpen. Herslow fortsatte berätta att islam är en smittsam psykosocial sjukdom.


I slutet av mötet försökte aggressiva muslimer störa genom hätska utfall och överröstning. Då kom polisen till undsättning. En fet muslimsk man motades bort av en vacker blond kvinnlig polis. Hon talade honom därefter tillrätta. Den aggressive muslimen tjatade på om att hans barn var muslimer.


Polisens insatschef kommenderade sina poliser till att inta flankerna och säkerställa ordningen. Drygt tio poliser krävdes för att stävja de aggresiva muslimerna. En polisbil var parkerad vid Lejongången. En annan precis vid statyn. Polismännen kunde hålla sig i bakgrunden tills muslimerna blev aggressiva. En muslim ropade "fucking hora". Flera muslimer hade långt skägg som islamister. Några av dessa stannade kvar efter mötet. Herslow åkte iväg med bil.


Ut i folkhavet gick Harry Franzén för att debattera med de aggresiva muslimerna. Några journalister flockades runt islamisterna och ställde frågor till dem. En välkänd frilansjournalist som bitvis kritiserar baksidorna av islam närmade sig för att uppfatta samtalet. Andra pressfotografer tog bilder. Många privatpersoner tog mobilbilder.


"Polisen är på plats av två skäl: dels för att skydda Skånepartisternas rätt att demonstrera, dels för att dokumentera eventuella lagbrott som Skånepartisterna kan göra sig skyldiga till."
I
"Herslows parti kommer att visa sig på Stortorget ytterligare åtta onsdagar."
I
Källa, Sydsvenskan onsdag 28 april 2010:
I
Foton från torgmötet:
I
I
I
I
"Bilder från manifestationen
2010-04-28
Många Malmöbor närvarade idag vid Skånepartiets första torgmöte för 2010, uppskattningsvis deltog omkring 100 personer. Se bilder
I
Idag: Möt Skånepartiet
2010-04-28
Det första av en rad av Skånepartiet arrangerade torgmöten hålls idag på Stortorget i Malmö. Mötet äger rum mellan kl 15.00 och 15.30 och kommer sändas direkt via Skånepartiet Malmös Närradio, således även via vår Internetradio. Alla intresserade önskas välkomna."
I
Källa, Skånepartiets hemsida 28 april 2010:
I
I
Skånepartiets egna bilder från manifestationen på Stortorget i Malmö 28/4 2010:
I
I
Aggressiv muslimsk man med skägg hytter med näven medan svenskar står lugnt och fridfullt:
I
I
I
I

Inga kommentarer: