2011-09-30

Sydsvenskan angriper Politiskt Inkorrekt på två helsidorPå sidorna B12 och B13 i dagens Sydsvenskan fredag 30 september 2011, görs allt för att ta heder av bloggen Politiskt Inkorrekt. Sydsvenskan hatar bloggens anonymitet och försöker avslöja personerna bakom. Skåne och Malmö påstås vara basen hos flera bakom bloggen. Sydsvenskan stöder sig på tidskriften EXPO och envisas med att Politiskt Inkorrekt har kopplingar till SD i riksdagen.

Sydsvenskan har retat upp sig på att bloggen kan påverka utan att synas. Speciellt illa anser Sydsvenskan det vara att Politiskt Inkorrekt vänder sig mot islam. Andra påståenden som tidningen gör om bloggen är att den utför hot, förtal samt rasistiska påhopp och hets mot folkgrupp. Sydsvenskan vill skuldbelägga Politiskt Inkorrekt för näthatet och jämför bloggen med Anders Behring Breivik:

"Det är den undervegetationen som också Politiskt inkorrekt göder med sin till journalistik förklädda demagogik – sanktionerad och till synes rumsren genom förankringar in i riksdagen. De må vara onåbara i juridisk mening, men deras skuld är odiskutabel."


Källa, islamiseringstidningen Sydsvenskan sidorna B12 - B13 fredag 30 september 2011:Inga kommentarer: