2011-09-03

Tvååringar planterade Ship to Gazas flagga på Sveriges mest kriminella gata

Tre stycken tvååriga muslimska arabiska flickor planterade idag en flagga med Ship to Gaza. I gatukontorets grushögar grävde tvååringarna ner den meterstora flaggan på Rasmusgatan. Den är Sveriges mest kriminella gata med flest anmälda brott.

Idag lördag 3 september 2011 var det gatufest i stadsdelen Seved. Rasmusgatan i Malmö var avspärrad på flera ställen för all trafik med stora farthinder av betong. Det hindrade inte två medelålders araber i grön Volvo 740 att tuta på folkmassan och köra upp på trottoaren för att komma in på gatufesten med sin bil och i andra ända köra upp på trottoaren igen för att komma ut. Volvon kom från hörnan där det öppet säljs narkotika.

Klockan 15.00 skulle gatufesten börja som skulle ta tillbaka den kriminella Rasmusgatan till de boende. På inbjudan stod att de boende skulle ta med egen mat, så skulle de få använda grillarna. Ett sjuttiotal barn upp till 14-årsåldern kom fram till grillarna klockan 17. Det var en salig blandning av araber, somalier och zigenare. Ingen av barnen hade mat med sig. Föräldrarna hade skickat iväg sina barn för att tigga gratismat. En invandrarkvinna som var funktionär ropade ut att alla kunde äta av maten, även muslimer. Det var alltså kycklingkorv.

Innan maten serverades roade sig barnen med att skrika, slåss, puttas och dra i mikrofonerna till ljudanläggningen. En scen hade placerats ut. Den bestod av en lastpall. Rasmusgatans tre amigos i åttaårsåldern rappade. Några äldre invandrartonåringar hejade på dem.

En zigenarfamilj hade intagit gräsmattan mitt över gatan. De beblandade sig inte med de övriga.

Fyra svenska vegantjejer i tjugoårsåldern letade sig fram till grillarna och la på majskolvar. När de var färdiggrillade tog de snabbt sin mat från den mångkulturella massan och letade upp en egen gräsmatta längst bort där de kunde vara ifred.

Knarkförsäljningen fortsatte mitt under gatufesten femtio meter längre bort.


Så här påannonserade Sydsvenskan gatufesten 30 augusti 2011: http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1535953/Gatufest-pa-Rasmusgatan.html


Södra Innerstaden gjorde ett pressmeddelande om gatufesten 30 augusti 2011 som de kallade Rasmus Block Party: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/malmo/pressrelease/view/de-boende-aatertar-initiativet-paa-rasmusgatan-675532


Inga kommentarer: