2011-10-24

Gudrun Schyman anser att muslimska Römosseskolans Waberi bryter mot svensk lag
"Varför har Moderaterna en medeltidsprofet i riksdagen?

Snälla Fredrik Reinfeldt, dina medarbetare tiger men du kan kanske svara; vad gör Abdirizak Waberi, som tänker som en taliban, i ditt parti?, skriver människorättsaktivisten och kvinnofridssamordnaren Bahareh Mohammadi Andersson."

"Ett par år sedan såg jag en skäggig skolrektor på TV som hävdade att kvinnor inte får dansa, att de måste vara oskulder när de gifter sig (essensen av hederskulturerna), att homosexualitet är otillåtet och att muslimska män har rätt till fyra fruar men inte kvinnor till fyra män. Rektorn intervjuades i SVT-dokumentären ”Slaget om muslimerna”."

"Men han talade svenska och i dag sitter han i riksdagen som ledamot för Nya moderaterna.

Mardrömmarna om en svensk medeltid exklusivt för vissa grupper av ”mångkulturella” invandrarkvinnor började nu hålla mig vaken om nätterna, så jag skrev en artikel på Newsmill om medeltidsprofeten och riksdagsmannen Abdirizak Waberi."

"Jag anser att Waberi och hans stora samfund där han är ordförande skall följa jämställdhetslagen precis som svenska kyrkan gör."

"Ingen sa ett ord om den moderate riksdagsmannens medeltida krav på (muslimska) kvinnor. Hade Waberi hetat Svensson då hade medierna rasat och ”Svensson med fyra fruar” hade omedelbart uteslutits ur partiet."

"Dessa ”humanister” lyssnar på män som herr Waberi och deras kulturtjafs men hör inte ropet från Fadime och hennes systrar."

I SVT berättar mannen om sin längtan efter sharialagarnas paradis medan Sverige ligger i krig med talibanerna vilka med vapen i handen strider för sharia-paradiset, för män. Och, mannen i slips som talar som en taliban, sitter i riksdagens försvarsutskott. Vem skall försvara Sverige?"

"Fredrik Reinfeldt, håll inte tyst när den svenska kungen dekorerar världens värsta kvinnoförtryckare i Saudiarabien och håll inte tyst om er inhemska medeltidsprofet Waberi."

"Ingen tung politiker vågar utmana Waberi på debatt. Sveriges mest kända feminist Gudrun Schyman medgav som svar på mitt privata mejl att riksdagsmannen Waberi bryter mot svensk lag, men att skriva en debattartikel avstår hon ifrån."Inga kommentarer: