2011-10-26

Islamic Centers författare förordar RosengårdsskolanI dagens artikel från Nationalencyklopedin illustrerar nyhetsredaktören Rosengårdsskolan som den nya skolans innehåll i Sverige. En bild från ett klassrum på Rosengårdsskolan med enbart invandrarelever ska visa vad som är den nya skolan:Artikeln i Nationalencyklopedin om den nya skolans innehåll onsdag 26 oktober 2011:
http://www.ne.se/rep/den-nya-skolans-innehåll


Rosengårdsskolan är Sveriges sämsta skola. Och skolan har lyckats genom politikernas etniska folkrensning, att avlägsna alla elever som är svenska. Vem är då nyhetsredaktören bakom den snedvridna artikeln i Sveriges mest betrodda uppslagsverk?

Han heter Arne Järtelius och har tidigare skrivit en bok om Islamic Centers stora moské med den muslimska friskolan Ögårdsskolan i Malmö. Bloggen Muslimska Friskolan har träffat Järtelius flera gånger.

Tro, hopp och Koranen : muslimer i Sverige av Arne Järtelius från 2007 som handlar om och har bilder från Islamic Center och Ögårdsskolan: http://www.bokus.com/bok/9789170531231/tro-hopp-och-koranen-muslimer-i-sverige/


Läs mer om Arne Järtelius som även skrivit hyllningsbok till DDRs diktator:Inga kommentarer: