2011-10-19

Islamic Center har skaffat projektor till islamologinDen muslimska friskolan Ögårdsskolan drivs av Islamic Centers församling vid den stora moskén i Malmö. Nu har skolan skaffat projektor som används i bland annat undervisningen i islamologi. Nedan visar Shames i klass 6A på Ögårdsskolan med en pil den muslimska delen av Afrika:


"Projektor – En nyhet i skolan

Skolan har fått en så kallad projektor till alla klasser och även i Islamologi. Det gör lektionerna mer intressanta och roliga.

När höstterminen började upptäckte barnen i skolan projektorn.

Många elever blev glada för denna händelse och det planerades många roliga saker att göra med projektorn..Till projektorn finns en penna som tar kontakt med tavlan och sänder signaler till projektorn. Starboard är programmet som man använder för att kunna skriva på tavlan. Det har fler effekter och läraren kan spara det han/hon skrivit och sedan skicka det till eleverna. På så sätt kan eleverna ha det ännu lättare i skolan. Projektorn har också två högtalare som tar kontakt med både datorn och radiospelaren. Det blir bättre kvalitet på ljudet. Shames klass 6A"

Källa, Ögårdsskolans hemsida oktober 2011: http://www.ogardsskolan.se/

Inga kommentarer: