2007-09-27

Ella Bohlin använder Al-AzharskolanKristdemokraternas söta ungdomsförbundsordförande Ella Bohlin skriver idag på deras hemsida denna rubrik:

Hetsjakten på de konfessionella friskolorna måste få ett slut!


I artikelnförklarar hon:

"- Det pågår en hetsjakt på konfessionella friskolor där känslor tyvärr fått ersätta fakta, säger Kristdemokratiska Ungdomsförbundets ordförande Ella Bohlin i samband med ett studiebesök på den muslimska friskolan Al-Azharskolan i Johannesfred."


"- Al-Azharskolan har engagerade, behöriga och duktiga lärare. Barnen gillar sin skola och föräldrarna är nöjda. Jag vill sända en uppmaning till skolminister Jan Björklund att besöka skolan och skapa sig en egen uppfattning istället för lyssna till de som hetsar emot mångfald och valfrihet, säger Ella Bohlin."


Länk till sidan:I går kunde man se att Ella Bohlin via Newsdesk ville få ut samma nyhet:


Ingen tidning har skrivit om hennes försvar av Al-Azharskolan i Johannesfred/Bromma. Varför går de inte på det? En förklaring har getts av skolminister Jan Björklund som Bohlin riktar sig till. I TV2 Skolfront som sändes idag kl. 19.30 förklarar han att när Skolverkets inspektörer kommer ut till skolorna, så begås det inga fel. Samma sak är det självfallet när Ella Bohlin besöker Al-Azharskolan. När polisen besöker brottslingar så visar inte dessa stulet gods eller narkotika.Hur ska då Ella Bohlin i stället gå tillväga?


Hon ska naturligtvis besöka Al-Azharskolan. Men innan dess ska hon se varför Skolverket fått in två anmälningar mot skolan som både 2002 och 2006 gällt kränkande behandling. Ella Bohlin bör beställa ut dessa handlingar 2002:1100 och 2006:1595. Därefter kontakta de som gjort anmälningarna och höra vad som gått snett. Återkom sedan gärna Ella Bohlin med ett nytt pressmeddelande, så kanske någon tidning tror på din version av Al-Azharskolan. Precis som polisen arbetar genom att få in en anmälning av den bestulne och sedan söker spåra stöldgodset och förhöra gärningsmannen. Det går inte att föravisera ett besök hos gärningsmannen som kan gömma stöldgodset. Det går inte heller att strunta i att förhöra målsägande om vad som hänt.


Källa till Skolverkets utredningar om Al-Azharskolan som Ella Bohlin kan ta del av gratis:En annan kristdemokrat som förstår att det går att kombinera fakta med undersökning innan man drar slutsatser om islamism är Hans C Petterssonhttp://www.jihadimalmo.blogspot.com/


Den här bloggen vill tacka Hans C och Jihad i Malmö för att han idag hjälpt att få hit nya besökare när han tipsade i dessa bloggposter:Tack för att du är en förebild!

Inga kommentarer: