2008-10-23

Halal-tv ifrågasätter svensk sexualitetHalal-tv anser tydligen inte att svenska kvinnor ska få vara sexuellt frigjorda. Istället lyfter Halal-tv fram en muslimsk kvinna som vägrar sex som förebild. I del 3 av Halal-tv som sänds 17 november 2008 ska Halal-tv ta fram sin avsky mot kvinnans frigörelse:"mån 17 nov
20:30 Halal-tv

Del 3 av 8: Sex. Hur gick det med den sexuella revolutionen? Dalia vill vänta med sex tills hon gift sig. Det gör henne till en udda svensk. Enligt en rapport har en normal ung svensk i dag fler sexpartners på ett år än 68-generationen har haft i ett helt liv. Med i programmet är bland andra Charlotta Levay - debattör mot den sexuella revolutionen. Cherin Awad, Dalia Azzam Kassem och Khadiga el Khabiry är tre svenska, muslimska tjejer som tittar på Sverige och svenskheten. De söker upp makthavare, offentliga personer och vanligt folk för att få svar på sina frågor.
* Även i SVT2 22/11 och SVT2 23/11"


Källa, Sveriges Televisions hemsida för Halal-tvs olika avsnitt:http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=96077&a=1225571Bloggar och media om Cherin Awads åsikter om stening:


Bloggposter om Cherin Awad som ska leda Halal-tv:

Inga kommentarer: