2008-10-23

Muslimsk stalker försvarar Cherin Awad och Halal-tvRum 237 är en av alla duktiga bloggar som avslöjat Cherin Awad från Halal-tv med hennes åsikter om stening. För ett tag sedan hade han en bloggpost om en stalker som han avslöjade. Nu har personen dykt upp igen. Man undrar verkligen vem som har så stort intresse av att till varje pris försvara Cherin Awad, när enbart vänstervridna pravda-STV verkar vara på hennes sida? De tre bloggposterna om Mohammed, alias Anna, alias Hanna, alias Jepp:


13 oktober 2008:

23 oktober 2008:

24 oktober 2008:
http://rum237.wordpress.com/2008/10/24/islamiseringen-av-237-fortsatter/

Citat från bloggen Rum 237:


"För mig personligen blev det stor komik när en muslimsk stalker blev tagen med byxorna nere i 237:an. En herre med det orignella namnet Mohammed försvarade Cherin Awad blint efter mina inlägg (diskussionen finns kvar för den som vill se). Han kände sig dock tydligen ensam, och skapade därför “anna”. “anna” var lika ihärdig som Mohammed i sitt försvar för den steningsvänliga programledaren, och skrev på samma platser som honom. Mohammed hade dock inte insett hur det här med IP-nummer fungerade, och när jag för skojs skull scannade honom så fann jag alltså att han och “anna” var samma person. Efter att jag bloggade om Mohammeds lilla stunt så lade han ned sin blogg samma kväll, och varken han eller hans inre kvinna skrev igen. Dock förutspådde jag att han snart skulle komma tillbaka igen under annat namn. Han hade liksom stalkertendenserna. Idag var den dagen …


Visst, Mohammed har studerat IP-nummer-tekniken sedan sist, och skriver förmodligen från en helt annan dator. Bibliotekets kanske. Tyvärr krävs det lite fantasi om man ska kunna lura någon idag, särskilt mig. Namnet “hanna” som Mohammed nu tagit imponerar föga. Killen har förutom ny kunskap om IP enbart lagt till en bokstav framför “anna”. Han har inte ens bemödat sig med att fatta att förnamn stavas med stor bokstav. Han har heller inte brytt sig om att skaffa en annan personlighet åt “hanna”, utan denna skriver likadant som “anna” och Mohammed. Med samma åsikter och på samma platser."
I
I
I
"Identitetskrisade Mohammed/anna/hanna har nu föga förvånande blivit fyra. Sent ikväll svensk tid introducerade araben sin fjärde skapelse på kort tid: Jepp.

Jepp, så heter den fjärde installationen i stalkersoppan. Noterar att Mohammed tagit åt sig av mitt tips att stava med stor bokstav och byta IP-nr/dator för ökad trovärdighet. Tyvärr duggar hans svar lite för tätt, på samma fläck och är för snarlika för att det ska vara trovärdigt. De fokuserar också för mycket på att försöka övertala oss att Jepp inte är Mohammed/anna/hanna. “Kolla IP-nr!” säger quadrupeln stolt, när han nu lärt sig av tidigare misstag då han agerade kvinna."

Bloggposter om Cherin Awad som ska leda Halal-tv:
http://muslimskafriskolan.blogspot.com/search?q=Cherin+Awad


Inga kommentarer: