2008-10-31

Pedofilprofet förebild för Halal-tvNu avslöjar den vackra programledaren Khadiga El khabiry för Halal-tv vem som är hennes förebild.
(Tydligen fler som tycker att Khadiga är snyggare än Cherin:
"Hon Khadija va het."
SVT har nämligen igår 30/10 2008 lagt ut personliga presentationer av de tre programledarna på sin hemsida. Khadiga har pedofilprofeten Muhammad som förebild.


Muhammad ingick äktenskap med det nioåriga flickebarnet Aisha. Först nekades Muhammad att äkta henne. Därefter återkom Muhammad och sa att Allah uppmanat honom att ta Aisha som brud. Med den pedofilvalsen lurade han till sig sin barnbrud, som därefter legitimerat pedofilin i islam.Khadiga El khabiry, 25 år:

"Förebilder: Profeten Muhammad, en man som fascinerar med sin goda moral. Khadija, som var en stark, klok och framgångsrik kvinna. Dr. Zaghloul Elnaggar, en egyptisk geolog som är väldigt kunnig i sitt område samt i koranen. Hur han tolkar verser från koranen och knyter dem an till vetenskapen är så fascinerande. Mona Sahlin är också en person som jag beundrar, trots att jag inte gillar politik/politiker."


Källa, SVTs hemsida för personliga presentationer av de tre programledarna i Halal-tv:


Svenska Wikipedia om pedofilprofeten Muhammads barnbrud Aisha:Bloggar och media om Cherin Awads åsikter om stening:


Bloggposter om Cherin Awad som ska leda Halal-tv:


Inga kommentarer: