2011-03-25

Arab vid polisen satte dit arab


"25 unga svenskar med utländsk bakgrund har utbildats av polisen i Skåne under drygt ett år.

I ett nationellt projekt har polisen i Stockholm, Västra Götaland och Skåne tagit emot och utbildat 120 personer.

Alla var långtidsarbetslösa unga kvinnor och män."

"I Malmö kunde en deltagare stoppa ett pågående bedrägeri genom att helt enkelt ringa till en bank i ett arabisktalande land och förklara läget."

Källa, islamiseringstidningen Sydsvenskan fredag 25 mars 2011:


Är det inte lika bra att svenska poliser byts ut mot invandrarpoliser? Eftersom invandrare står för allt större del av brotten i Sverige, kan invandrare arbeta med att spionera på och sätta dit varandra.

Hederliga svenskar behöver inte bli jagade av svenska poliser som knappt skulle ha något att göra, såsom fram till 1980-talet innan massinvandringen. Då hjälpte polisen svenskar att starta bilen, körde en runda med radiobilen för att få folk att sänka hastigheten och spelade några vändor bordtennis på polisstationen. Kanske fotpatrullerades det en timma för att få sol och arbetsdagen avslutades med att skriva rapport till ljudet av trevliga melodier på kasettradion i tjänsterummet. Om telefonen ringde var det en ortsbo som undrade om han fick parkera på en viss gata.

Hurra för fler arabiska poliser på 2010-talet som kan arrestera fler araber! Ta hand om era egna och spärra in banditerna som politikerna importerat till landet!


Inga kommentarer: