2011-03-31

Muslimsk friskola tvingas samarbeta med polisen"Eleverne på den muslimske privatskole Lykkeskolen i Gellerup skal kende politiet som venner, ikke det modsatte. Derfor vil skolen gerne etablere et tættere samarbejde med politiet og det kriminalpræventive arbejde i kommunen.

"Det er vigtigt, at eleverne ser, at politiet ikke er deres fjende, og derfor vil vi gerne ind i en grundig dialog med dem," siger skolens viceinspektør Peter Christensen.

Ønsket er blevet helt aktuelt efter den påsatte brand forleden - den anden påsatte brand på godt et år. I ingen af sagerne er det lykkedes at finde gerningspersoner, og politiet har også henlagt den aktuelle sag.""Forrige tirsdag opstod der en voldsom brand på Lykkeskolen ved Bazar Vest. Politiet mener, at branden kun kan være påsat, men har nu henlagt sagen. Men der er ingen tydelige billeder på skolens overvågningskameraer, og hele sagen bekymrer nu skolens ledelse.

"Vi har ingen uvenner blandt elever eller forældre - ingen konflikter overhovedet i dette skoleår," siger skoleleder Ahmad Moussa, da vi besøger skolen. Her lugter stadig en smule brændt, men også af de duftblokke, der skal fjerne røglugten. Skolen har fungeret nogenlunde normalt bortset fra fire dage efter branden, hvor al undervisning var suspenderet."Hemsida för Lykkeskolen i danska ÅrhusSjälland: http://www.lykkeskolen.dk/


Inga kommentarer: