2009-10-14

Broderskapsrörelsen avslöjar inte Islamic Centers matleverantörI går tisdag 13 oktober 2009 fick bloggen Muslimska Friskolan ett mejl av den kristna socialdemokratiska Broderskapsrörelsens press- och politiske sekreterare Anna Ardin. Bloggen publicerade hennes mejl så att hennes åsikter framkom om Islamic Centers matleveranser:
Bloggen svarade på hennes frågor som hon ville, och publicerade hennes klargörande om Islamic Centers mat. Men en sak återstod. Trots att både Broderskapsrörelsen och nu senast Malmös kristna kyrkor gästat moskén, finns det ingen som ätit där som lyckats få fram vem som levererar maten. I gårdagens post bad bloggen därför Ardin ta reda på det. Men i stället för att svara på eller ta reda på vem som levererar maten till moskéns sammankomster, erhöll bloggen idag följande mejl från Ardin:"samtal

Från:
Anna Ardin (anna@broderskap.se
)

Skickat:
den 14 oktober 2009 12:03:09Hej,

Eftersom dina intentioner är att vränga det jag säger och svartmåla oss på grund av att vi arbetar för förståelse mellan muslimer och kristna så skulle jag uppskatta om du inte försökte nå mig på telefon. Du är dock välkommen att svara eller skicka eventuella funderingar via e-post eller att kontakta min chef Lars G Linder.


Vänligen

Anna Ardin
Pressekreterare/politisk sekreterare
Sveriges Kristna Socialdemokrater - Broderskapsrörelsen
08 545 55 332
0733 90 70 17Ja, vad ska bloggen svara på ett sådant mejl? Bloggen försöker inte nå Ardin som hon påstår via telefon eller har ingen önskan att ringa Ardin. Inte heller via mejl. Ardin har i stället mejlat bloggen Muslimska Friskolan två gånger, idag och igår, samt även tidigare. Om Ardin nu gärna vill ha kontakt med bloggen, så är hon välkommen att mejla vem som levererar maten till Islamic Center för 50 kronor per kuvert. Inget blir väl förvrängt när dina mejl publiceras på bloggen Ardin?

Inga kommentarer: