2009-10-06

Lund kan säga upp alla prenumerationer på Sydsvenskan


Både Lunds kommuns presschef och informationschef ska undersöka om de kan avsluta alla prenumerationer på tidningen Sydsvenskan för kommunens enheter.

Det säger de till bloggen Muslimska Friskolan tisdag 6 oktober 2009. De två är:


Karin Lindroth Renhäll, presschef, kommunkontoret i Lund. Telefon 046-355978

Bo Eric Andersson, informationschef, kommunkontoret i Lund. Telefon 046-357072Presschefen ska ta upp ärendet i kommunen och vill återkoppla beslutet till bloggen Muslimska Friskolan.

Informationschefen blir förvånad över att Sydsvenskan nu finns helt gratis i sin helhet på Internet. Både lundaupplagans A-del och C-delen finns att ladda ner:


De två cheferna bekräftar för bloggen att det finns många prenumerationer på Sydsvenskan i kommunen, men att dessa nu eventuellt kan göras obsoleta. Informationschefen blir glad över att man även kan gå en månad tillbaka och bläddra i alla dessa tidningar. Men han förvånas över att ingen berättat detta för kommunen tidigare, då det kan spara pengar och miljö. Ingen av de båda cheferna förstår varför Sydsvenskan inte gör reklam för sin gratisupplaga.Läs även hur Malmö stad vill sluta prenumerera på Sydsvenskan:


samt:


Inga kommentarer: