2009-10-04

Läsare avslöjar Luciano Astudillos utbildningEn läsare har hört av sig med följande påstående om den socialdemokratiske riksdagsmannen Luciano Astudillos utbildning. Mejlet nedan:Hej Roger!


Lovade att höra av mig om Luciano Astudillo. Denne solidariske medmänniskoagitator satt hösten 2006 eller våren 2007 som inbjuden gäst i socialdemokraternas närradio, Radio A, en morgon mellan 0700 - 09.30.

Det disluterades en hel del om allt mellan himmel och jord. Bland annat om utbildning. Det blev en stund över för öppen telefon som lyssnarna kunde ringa in på. Förste uppringare var en välkänd dam i etern från Malmö som ofta gisslar den här programledaren som är poliiskt korrekt hjärntvättad socialdemokrat.

Hon ställde då en fråga till Astudillo vad han hade för utbildning?

Jo, han var civilingenjör och utbildad på Lunds tekniska högskolas kemisk-tekniska gren!

- Men hur kan du som är så ung ha hunnit med denna tunga, långa utbildning? undrade damen.

- Jo, jag har läst på min fritid och mellan blöjbytena på mina barn som pappaledig och mina uppdrag som politiker i Malmö, svarade Astudillo.

Astudillo var då invald som riksdagsledamot.

Då reagerade en hel del lyssnare som vet vilken oerhört krävande utbildning detta är. Man urskiljde också direkt att Astudillo inte lät trovärdig i saken.

Det hör till saken att många ringt in till LTH och frågat efter studenten Luciano Astudillo i rullorna över före detta elever på LTH. Det lakonska svaret blir alltid det samma varje gång:

Här förekommer ingen elev med det namnet.

Vad långt märkligare är, att ingen uppsats i ämnet finns som är ett måste för att få erhålla sin examen, har kommit in från Astudillo!

Sanningen är att Astudillo kan ha ljugit rätt ut i luften och tror sig komma undan med detta!


Inga kommentarer: