2009-05-21

Islamiska skolor angriper s invandringspolitikI kvällens SVT Debatt med Janne Josefsson torsdag 21 maj 2009 behandlades invandringspolitiken. Gäster var bland andra Nalin Pekgul (s) och integrationsminister Nyamko Sabuni (fp). Inbjuden var dessutom ordföranden för Sveriges Islamiska Skolor. Han heter Abderizak Waberi och är somalier:


"SIS - Sveriges Islamiska Skolor.
Kanelgatan 38, 424 39 Angered.
Tel: 031-331 96 22.
Fax: 031-331 96 23.


Abderizak Waberi, ordförande
Telefon: 031-331 96 22


Källa, kontaktsida för Sveriges Islamiska Skolor:Abderizak Waberi var en klarsynt och modig man. Han anklagade socialdemokraterna för att under femton år ha passiviserat invandrarna i Sverige genom alla bidrag. Enligt Waberi behandlade socialdemokraterna invandrarna som en bebis, så att de förlorade allt eget initiativ och inte skaffade arbete.


Därefter anklagade Waberi socialdemokraterna för att vara rasister. Han sa att det är rasistiskt att Nalin Pekgul och andra socialdemokrater vill förbjuda invandrare att bosätta sig var de vill. En skötsam invandrare ska alltså inte få bo bland svenskar bara för att han är invandrare.


Sveriges Islamiska Skolor som Waberi representerade tror alltså inte på socialdemokraternas politik. Sveriges Islamiska Skolor är den största sammanslutningen av muslimska friskolor i Sverige:


"Om SIS

Sveriges Islamiska SkolorSIS

SIS är en intresseorganisation för fristående skolor i Sverige med muslimsk inriktning eller profil. Föreningen drivs som en ideell förening.
Sex skolor är just nu medlemmar i SIS. De ligger i Stcckholm, Göteborg, Uppsala, Örebro och Växjö."


Källa:Det är bra att muslimska friskolor ser igenom massinvandringspolitiken som gör att färre och färre personer på Rosengård får arbete. Men varför anklaga socialdemokraterna och folkpartiet för att de gör fel? Rösta inte på dem, så kan de inte göra fel!Länkar till programmet:
Inga kommentarer: