2009-03-15

Adrian Kaba festade tillNatten mellan lördag 14 och söndag 15 mars 2009 festade Adrian Kaba till. Han har precis valts till ny ordförande för Rosengårds socialdemokrater i Malmö. Länk till Adrian Kabas hemsida:Adrian Kaba efterträdde Lirije Latifi som länge skenarbetat på ABF i Malmö med att inte hitta några fel, när hon skulle granska islamistiska källarmoskéer som ABF betalde hyrorna för med skattebetalarnas pengar.Adrian Kaba besökte nattklubben Prins Bernhard i Malmö:Prins Bernhard är den ombyggda båten från en av Elvis Presleys filmer:


"Joakim Feldt är inte överraskad över intresset.

– Nej, båten ligger mitt i ett arbets- och kommunikationscentrum. Det är promenadavstånd från Högskolan, Centralen, City­tunnelstationen, Dockan och Västra hamnen och från stora delar av City, säger han.

Prins Bernhard är 70 meter lång. Den byggdes 1938, ursprungligen som en flodångare, men gick senare som turistbåt på Rhen i Tyskland.

Mest känd är den från filmen ”GI Blues” från 1960 med rockartisten Elvis Presley.

Prins Bernhard förekommer cirka tio minuter i filmen. Elvis kommer till kajen i en cabriolet och går ombord för att starta en nattklubb, berättar Joakim Feldt."


Källa, Sydsvenskan 5 juli 2008:Filmen GI Blues där Elvis Presley besöker båten:Adrian Kaba var där i natt med några av sina kolleger i socialdemokraterna. Ingen i sällskapet hade svenskt påbrå. De satt i en soffa som gick helt runt ett bord. På bordet hade de beställt in kyld champagne i ishink under silverkandelaber med levande ljus. Efter det lite finare alkoholintaget fortsatte Adrian Kaba att halsa öl direkt från flaska. Båtens andra gäster som knappast såg ut att vara socialdemokrater, drack sina öl i glas eller beställde drinkar i baren. Sedan blev det besök vid roulettebordet för Adrian Kaba.


Hur många av hans utfattiga muslimska väljare från Sveriges fattigaste stadsdel Rosengård känner igen sig i detta innerstadsfestarliv?


Inga kommentarer: