2009-03-05

Diktaturvännen ReepaluFöljande insändare var införd i Kvällsposten tisdag 3 mars 2009:


"Reepalu verkar tycka att Saudiarabien och Kina är mycket bättre än Israel


Som privatperson vill kommunalrådet Ilmar Reepalu (S) stoppa Davis Cup-matchen mellan Sverige och Israel i protest mot Israel, men han har inget emot att skolor i Malmö har utbyte med elever från diktaturen Saudiarabien och att Malmö har den kinesiska vänorten Tangshan.
16 juni spelar Sverige fotbollsmatch mot Vitryssland i U21-EM på Swedbank Stadion. Vill Ilmar Reepalu, kampanjen "Stoppa matchen", ledamoten Carlos González Ramos (V) i fritidsnämnden med flera som vill stoppa Davis Cup-matchen också stoppa fotbollsmatchen med tanke på att Vitryssland är en diktatur? Jag tror inte de vill det, och det är inkonsekvent.


Paul Nilsson"
I Svenska Dagbladet idag torsdag 5 mars 2009 berättar en judinna hur hon inte kan känna sig trygg i Ilmar Reepalus muslimska stad Malmö. Bloggen Muslimska Friskolan har själv träffat kvinnan i reportaget. Hon är för en fredlig samexistens. Men enligt artikeln är flera araber inte det:
I
I
"För Barbro Posner finns inga frågetecken kring vilka som låg bakom attackerna och glåporden.
– Vänsterfolk och araber, svarar hon snabbt men understryker att hon inte vill sätta likhetstecken mellan alla araber i Malmö och de som ställde till med bråk."


Källa:


Inga kommentarer: