2009-03-25

Islamic Center en del av hyckleriet i MalmöIslamic Center beskrivs i en kristen tidning som en del av ett genomislamiserat Malmö som understöds av ett hycklande vänsterstyre:"Hyckleriet i Malmö i samband med Davis Cup-matchen mellan Israel och Sverige har åter visat på den våg av antisemitism som växer sig allt starkare och starkare i det politiska­ etablissemanget i vårt land. Kommunfullmäktige i Malmö skulle helst velat stoppa matchen av politiska skäl. Detta beror naturligtvis på känslighet för den folkliga opinionen i Malmö. Malmö är nämligen en av Sveriges mest islamiserade städer.


Med cirka 50 000 muslimer i en befolkning på cirka 290 000 innebär det cirka 20 procent muslimer att ta ställning till inför nästa val. Muhammed är i dag det tredje vanligaste namnet bland nyfödda gossebarn i Malmö. Det betyder att andelen muslimer kommer att växa ännu mera i staden under de kommande åren.


Det är förmodligen därför man ser socialdemokrater, vänsterpartister och miljöpartister göra gemensam sak med muslimska och odemokratiska så kallade autonoma grupperingar med antisemitism på programmet.


Att de socialdemokratiska arrangörerna för demonstrationerna under Davis Cup-helgen vägrade att ta ansvar för de autonoma maskerade grupperna, som deltog i demonstrationen, visar på djupt hyckleri. De menade sig, i Arafats anda, inte kunna kontrollera dessa grupper, men tillät dem likväl delta i tåget.


I intervjuer i tv motiverade man demonstrationen bland annat med att palestinier kände sig kränkta av matchen och att den därför skulle stoppas. Detta tyder på att aktionen egentligen inte motiverades av vare sig Israels krig i Gaza, apartheid eller palestinska idrottsmäns lidande, utan av partipolitisk oppor­tunism.


Moskén i Malmö var en av de första i Sverige. På http://www.islamiska.org/ publicerade man redan i slutet av 1990-talet radikala dokument om ”Jihad”, vilka uppmanade muslimer i alla länder till aktiv kamp mot icke muslimskt statsstyre."


"Muslimska ungdomar söker, som alla andra, radikalism och något att hänge sig åt. Den revolutionära propaganda som spridits, inte bara från Malmös islamska center, utan från långt radikalare­ källarmoskéer, skapar en ideologisk grund för muslimskt tonårsuppror."Källa, Världen Idag debatt onsdag 25 mars 2009:


Inga kommentarer: