2009-03-22

Naser Khader bjuder in Geert Wilders"Khader inviterer Wilders til konference

14:03 KØBENHAVN


Nasar Khader inviterer omstridt hollandsk filminstruktør til ekstremistkonference
Den omstridte hollandske filminstruktør og politiker Geert Wilders får nu en invitation til regeringens kommende internationale konference mod ekstremisme. Geert Wilders navn står således på den ønskeliste, De Konservatives Naser Khader mandag afleverer til integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V).
- Geert Wilders er ikke helt min kop te. Men i modsætning til vores modstandere - og i modsætning til eftergivenhedspolitikerne og meningsdannerne i Danmark og England - så tør vi godt invitere ham. Også selv om vi er meget, meget uenige med ham. Det kaldes ytringsfrihed, siger Naser Khader.
Senest har Storbritannien nægtet Geert Wilders indrejse, efter at Overhuset havde inviteret ham til en diskussion af hans stærkt islam-kritiske film "Fitna". En film som statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) også har taget afstand fra. Til gengæld har Dansk Folkeparti - ligesom nu De Konservative - krævet Geert Wilders navn på invitationslisten."Källa, Skånska Dagbladet från danska nyhetsbyrån Ritzau söndag 22 mars 2009:


Svenska Dagbladets ledarsida söndag 22 mars 2009 om Naser Khaders nya politiska roll när han byter parti:


Inga kommentarer: