2009-03-18

Muslimsk medicinare ska jaga homosexuellaEn muslimsk medicinstuderande kräver att forskning om homosexuella ska ske för att ta reda på de hormonella abnormiteter hon anser vara orskaken. Muslimen förstår inte varför homosexualitet är legalt så att "sjukdomen" inte botas:"Elia Al Zaghrini, en medicinstuderande på Amerikanska universitetet i Beirut, har skrivit en artikel i AUBs Outlook Student Newspaper där hon önskar mer forskning om homosexualitet, som hon tror grundar sig i hormonella abnormiteter. Zaghrini menar att hennes attityd till detta ämne är helt vetenskaplig och inte grundar sig i kulturella eller religiösa värderingar. Till exempel jämför hon homosexuella med schizofrena. Hon menar att pro-gay-rörelsens argument att homosexuella inte skadar någon och därför borde lämnas ifred är som att legalisera schizofreni på samma grunder, istället för att bota de sjuka från deras åkommor.


If we put aside our liberal orientations and our claimed “open-mindedness” it becomes evident that homosexual behavior is an abnormal behavior.


Zaghrini menar att tolerans är slutet på alla försök att ta reda på mer och till slut kanske hitta botemedlet. Hon önskar därmed att AUB borde forska mer på ämnet homosexualitet.

Hela artikeln går att läsa
här."

Källa, Islamologi.se tisdag 17 mars 2009:Läs den muslimska medicinarens artikel här:


Inga kommentarer: