2008-02-17

Lars Åberg till hård attack mot saudiresorna


Sydsvenskan skruvar nu upp debatten om de kontroversiella saudiresorna som malmöelever ska åka på. Den välkände och opinionsbildande journalisten Lars Åberg skriver så bra och avslöjande om hur kuvade och fega de inblandade från Malmö är under den saudiska islamismens fasor. Han frågar sig bland annat vad lärarutbildningen i Malmö och Malmö stad har att lära sig av den kultur som inte respekterar de mänskliga rättigheterna. Texten är så bra skriven av tidningens journalist att inga citat görs i denna bloggpost utan hänvisar direkt till hela artikeln:

Källa, Sydsvenskan söndag 17 februari 2008

Frågan om de saudiska skolresorna ska upplysningsvis läggas fram i Malmö kommunfullmäktige, där skolkommunalrådet Agneta Eriksson (s) ska svara på en enkel fråga:
Det är oklart om några andra politiska partier officiellt begär svar från skolkommunalrådet. Bloggen Muslimska friskolan har vänt sig till politiker från socialdemokraterna, moderaterna och miljöpartiet, som lovat ta upp frågan i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo.

Alltså är läget så att sammantaget 4 politiska partier anser frågan vara kontroversiell. Därtill skall läggas hittills 4 olika dagstidningars sammanlagt 7 olika reportage där de ansvariga ställs mot väggen.


Och vad ska svenske kungen göra i islamistlandet Saudiarabien 20-24 februari?


Ska Malmö, kung Carl Gustav och Sverige verkligen framhäva den saudiska kulturen, när nu The Guardian avslöjar att Saudiarabiens styrande hotar underlätta för terrorister att attackera London och brittiska liv, om inte Storbritannien drar tillbaka sina undersökningar om Saudiarabiens inblandning i korruptionshärvan med vapen:
I
I
I
I

Inga kommentarer: