2008-02-17

Partiledare vill strypa bidragen till islamiska skolor


I Jyllandsposten kräver Dansk folkepartis partiledare Pia Kjærsgaard att barn redan i folkskolan skall vaccineras mot den sjukdom hon anser islamismen utgör. Barnen i Danmark bör undervisas om vad islamismen ställer till med.

I förslaget framförs också ett stopp av bidrag till islamiska skolor, samt övervakning av koranskolor och moskéer. Vilken partiledare i svenska riksdagen är beredd att kräva samma sak i Sverige som Pia Kjærsgaard? Läs en del av hennes förslag citerade nedan:


"Vi bliver nødt til at fortælle, akkurat hvor afsindige vore modstandere er. Vore børn skal have hele fortællingen i folkeskolen om de gruopvækkende terrorangreb i London, Madrid osv., om hvordan islamisterne skar halsen over på uskyldige nødhjælpsarbejdere og journalister i Irak, om hvordan islamisterne myrdede sagesløse muslimer i Algeriet, om hvordan islamisterne stener utro kvinder til døde og hænger homoseksuelle til offentlig spot og spe. Vi har i årevis forsømt at fortælle vore børn disse uhyrlige historier, og derved har vi undladt at vaccinere dem mod den sygdom, som islamismen udgør.


Det skal være slut med at yde tilskud til islamiske skoler. Koranskoler og moskéer skal overvåges, og afsløres de i at prædike had og terror, skal de omgående lukkes. Hizb ut-Tahrir og lignende ekstremistiske bevægelser skal forbydes - og islamistiske terrortilhængere udvises.

Indvandrerbanderne, som vi ved, er rekrutteringssted for islamisterne, skal stresses. Hver eneste lovovertrædelse - om det så er at gå over for rødt lys - skal der slås ned på - kun nultolerance vil have en effekt.

De initiativer, vi indtil nu har taget, har slet, slet ikke været tilstrækkelige. Vi bliver nødt til at ændre kursen 180 grader. Vi skal simpelthen ikke acceptere en islamistisk opblomstring i det her land. Jeg appellerer til alle partier om at forstå alvoren - vore frie samfund er i fare - og klokken er fem minutter i tolv?.."


Källa, Jyllandsposten 14 februari 2008:


Hos bloggen I mitt Sverige har Katinka Glahd gjort en översättning av hela den danska texten till svenska:

Inga kommentarer: