2008-03-25

Samtliga politiska partier mot saudiresan


Tisdag 25 mars 2008 förväntas utbildningschef Mats Bååth, stadsdelschef Inger Björkqvist och Bergaskolans rektor besluta att saudiresorna blir av. Men samtliga politiska partier i Limhamn-Bunkeflo stadsdelsnämnd är emot saudiresan för skolbarnen. Limhamnspolitikerna från vänster- och högerblocket ska protestera i en gemensam skrivelse där de kritiserar stadsdelschefen och handläggandet av frågorna. Stadsdelschefen säger att hon inte vet vad det är för ett saudisk-kuwaitiskt mejeriföretag som betalar barnens flygbiljetter eller varför de betalar!!!


Sydsvenskan intervjuar flera missnöjda politiker som känner att de blivit överkörda politiskt och ifråga om barnens säkerhet samt de mänskliga rättigheterna i Saudiarabien. En elev från Limhamn har hedervärt dragit sig ur resan. Fler borde ta efter! Hur mycket tjänar Henrik Melius från Spiritus Mundi i kronor och ören på detta projekt? Finns det någon i ett annat land som betalar honom för att utföra deras tjänster? Varför redovisas inte dessa uppgifter av stadsdelschefen och utbildningschefen? Det är dags att politikerna i Limhamn kontaktar stadsrevisor Lennart Håkansson och ber honom reda ut korruptionen!


Källa, Sydsvenskan sidorna C1, C6 och C7 tisdag 25 mars 2008:


Bloggen Muslimska friskolan vill uppmana alla inblandade att dra sig ur denna korruptionsskandal där skolbarnen utnyttjas av det skumma Spiritus Mundi som döljer säkerhetspolitiska risktaganden i en härva av saudiska infiltratörer:

Kom till stadsdelsfullmäktige i Limhamn-Bunkeflo onsdag 26 mars klockan 17 på Rudbecksgatan 1 och protestera! Då finns en frågestund för alla privata åhörare. Spiritus Mundis korruptionsprojekt står på dagordningen och stadsdelschefen Inger Björkqvist samt utbildningscef Mats Bååth får stå till svars:
I
http://malmo.se/stadsdelar/limhamnbunkeflo/stadsdelsfullmaktige/handlingarochprotokoll/dagordning20080326.4.10d69f8c11884193e5d80004832.htmlInga kommentarer: