2008-03-11

Terrorshejk blandar sig i muslimsk förskolehärva


Idag 11/3 avslöjar TT att:

Islamistledaren Sharif Ahmed, ordförande i De islamiska domstolarnas råd och ledare för Unionen för Somalias befrielse (ARS), vädjar i ett brev till utrikesminister Carl Bildt att de två män som häktats i Sverige misstänkta för förberedelse till terroristbrott ska friges.

Källa, Dagens Nyheter tisdag 11 mars 2008: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=750931


De två häktade är misstänkta för att fört ut tiotals miljoner från de somaliska muslimska förskolorna Bismilahi i Rinkeby-Tensta till terroristerna i Somalia. Det här borde ju vara världens bästa bevis, när terroristledaren själv medger koppling till terroristfinansiärerna från Bismilahi muslimska förskolor.


Socialdemokraterna däremot skickar idag ut ett tröstepressmeddelande om hur synd det nu är om de somaliska föräldrarna, som vägrar sätta sina barn i kommunal förskola istället när terroristfinansiären Bismilahi tvingas stänga:

"- Hitintills är det ett mycket litet antal av föräldrarna som aktivt sökt ny dagisplats. I fredags hade till exempel bara tre personer hört av sig till Spånga-Tenstas stadsdelsnämnd för frågor om dagisplats för sina barn, säger Roger Mogert, oppositionsborgarråd (s)."

Källa, socialdemokraterna i Stockholms stadshus tisdag 11 mars 2008:

http://www.pirab.se/MIMA/standard/getPIRWebb.asp?x=A382844A


Inga kommentarer: