2009-02-23

Bloggare guidar Fremskrittspartiet på RosengårdNyss meddelade Sveriges Radio Malmö i sin 16.30-sändning måndag 23 februari 2009, att

Fremskrittspartiet från Norge kommer till Malmö och Rosengård. Fremskrittspartiet har nu beställt tid efter att kommunstyrelsens ordförande i Malmö Ilmar Reepalu (s), bjudit in partiet på besök. Det norska partiet har enligt radion tagit kontakt med Malmö stad, vilket rapporteras 4 minuter in i inslaget på länken nedan:
Bloggen Muslimska Friskolan föreslår att olika bloggare guidar runt FremskrittspartietRosengård. Bloggare kan visa fram platserna och berätta om Rosengårds:


islamism

kriminalitet

korruption

bidragsberoende

rasism mot svenskar

olagliga moskéer

massarbetslöshet

undermåliga muslimska friskolor som placerats utanför stadsdelen för att lura föräldrarna att tro, att de sänder sina rosengårdsbarn till bra privata skolor
I
I
I
"Efter Jensens tal i helgen bjöd Ilmar Reepalu, kommunstyrelsens ordförande i Malmö, in Fremskrittspartiet till staden för att med egna ögon se hur det står till i Rosengård.
På måndagen meddelade Fremskrittspartiet att det har kontakt med myndigheterna i Malmö för att finna en tidpunkt för ett sådant besök."
I
Källa, Kvällsposten måndag 23 februari 2009:
http://www.kvp.se/nyheter/1.1476832
I
http://www.dagsavisen.no/innenriks/article400061.ece
I
http://www.document.no/2009/02/rosengard-problemer_skyldes_di.html
I

Inga kommentarer: