2009-02-25

Politiska klistermärken på Rosengårds fullmäktigelokalIdag onsdag 25 februari 2009 håller Rosengårds stadsdelsfullmäktige möte på kvällen:
I Tegelhuset på Dicksons väg 3 ligger möteslokalen i Rosengårds folkets hus. Bloggen Muslimska Friskolan besökte idag 25/2 2009 stadsdelsfullmäktiges lokal på Rosengård.


Båda ingångarna hade politiska klistermärken uppsatta på entrédörrarna. De tillhörde kampanjen Stoppa matchen. Texten var på svenska och arabiska. Uppmaningen löd att bojkotta Israel. Det gäller Davis Cup-matchen som spelas i Malmö 6-8 mars 2009.Är det lagligt att prydligt uppsatta politiska klistermärken finns på stadsdelsfullmäktiges lokaler? Dels är klistermärkena politiska på så vis att endast vänstermajoriteten i Malmös fritidsförvaltning röstade såsom på klistermärket. Dels är klistermärkena internationellt politiskt riktade mot staten Israel.Hemsida till kampanjen som sprider klistermärkena:Hemsidan finns även på arabiska:Bloggen vill uppmana sina läsare att ta med sig mobilkameran och säkra bildbevis på den olagliga dekalen. Räkna inte med att de politiskt korrekta journalisterna som bevakar kvällens fullmäktigemöte ens reagerar eller skriver om lagbrottet. Lika lite som någon rosengårdspolitiker verkar ha något emot dekalen eller tar ner det olagliga klistermärket i islamisternas stadsdelsfullmäktige. Mejla bilden till bloggen Muslimska Friskolan eller gör en egen bloggpost av bilden!

Inga kommentarer: