2009-02-22

Spiritus Mundi startar arabisk bloggIslamisternas och diktaturernas försvarare Ilmar Reepalu vägrar svara på frågor i pressen om varför han nu vill motarbeta demokratin Israel i tennismatchen, samtidigt som han lät Saudiarabien sätta klorna i oskyldiga skolbarn från Malmö:""Vid besöket från Malmös kinesiska vänort Tangshan vägrade han diskutera den kinesiska statens brott mot mänskliga rättigheter och när moderaterna kritiserade skolutbytet med saudiarabiska elever ville ingen socialdemokrat stå upp mot förtrycket.


Ilmar Reepalu,(S) kommunstyrelsens ordförande i Malmö, svarar:

- Jag har ingen lust att föra debatten i pressen. Anja Sonessons fråga kommer jag att besvara utförligt i kommunfullmäktige på torsdag, och då hoppas jag att pressen är där."


Källa, Sydsvenskan söndag 22 februari 2009:Reepalu välkomnar idag att tennismatchen med Israel deporteras från den muslimska staden Malmö till huvudstaden Stockholm där det fortfarande bor fredliga svenskar:


"Ett febrilt arbete pågår att flytta matchen till Kungliga tennishallen i Stockholm, uppger TV4.
– Det är oerhört viktigt att erbjuda tennisen möjligheten att vara på ett ställe där man faktiskt vill att de ska vara, säger Madeleine Sjöstedt."


"Men om de tror att de kan göra det bättre i Stockholm önskar jag dem lycka till. Reepalu anser inte heller att han blandar ihop idrott och politik. När han i en intervju i Sydsvenskan krävde att matchen skulle stoppas uttryckte han en personlig åsikt."


Källa, Sydsvenskan söndag 22 februari 2009:Islamisternas betalda diplomater i Malmö finns hos Spiritus Mundi. De startar nu en blogg för att deras arabiska finansiärer ska betala ännu fler projekt så att islamistdiktaturerna får reklam:


"För våra arabisktalande läsare finns det nu en blogg på arabiska. Bloggen skrivs och uppdateras av Spiritus Mundis Falah Sabbar. Bloggen hittar ni här."


Källa, Spiritus Mundis nyhetssida februari 2009:Här är bloggen från Spiritus Mundi med tillrättalagd text som de inte vill ska kunna läsas på svenska såsom alla de andra sidorna med svensk, arabisk eller engelsk översättning:Lägg märke till den "fina" svenska flaggan som feltecknad vanäras bredvid jihadflaggan från Saudiarabien:Med projektpengar ursprungligen från skattebetalarnas fickor ska arbetslösa musiker i Spiritus Mundi nu göra kulturambassadörer av ovetandes skolelever från Malmö. De ska i en musikal sprida budskapet hur fantastiskt det är att umgås med kriminella massinvandringsstadsdelar i Malmö:


Källa, Skånska Dagbladet 24 januari 2009:


En läsare har översatt Spiritus Mundis arabiska blogg till svenska:
I
I
Några intressanta aspekter träder fram som citeras från googleöversättningen och kommenteras samt citeras nedan.
I
I
Malmö framställs som en mångkulturell muslimsk stad där massinvandringen framställs positivt:
I
"Konungariket Sverige och specifikt staden Malmö "Denna stad, som innehåller en stor andel medborgare som tillhör den mångetniska" samhällen, i synnerhet den arabiska och islamiska Om andelen invandrare är inte mindre än 30% av folket i staden Malmwanna reservoaren"
I
I
Den arabiska kulturen ska pådyvlas det svenska samhället:
I
"är definitionen av arabiska kulturen till det svenska samhället "och definitionen av de arabiska folken svenska kulturen."
I
I
Svenska barn och deras kamrater ses som användbara för Spiritus Mundis ekonomiska syften och islamistdiktaturers ideologi:
I
"vi hade ett program för arbetet med utbildningsministeriet i Saudiarabien, där en delegation från vår institution och en stor grupp elever och deras föräldrar "samt några lärare i svenska skolor besök i Riyadh, Jeddah och skapandet av en användbar samling Svenska barns kamrater"
I
I
Spiritus Mundi talar om en historisk assimilation. Men någon sådan återfinns inte i dagens muslimska stadsdelar i Malmö, där invånarna varken vill integreras eller assimileras:
I
"öppna efter en omfattande revolution i vår tid "och att dra nytta av historiska erfarenheter av folk och assimilation" och vidtagande av lämpliga och som stämmer överens med de psykologiska och sociala klimatet i våra samhällen."
I
I
Auktoritära regimer nämns. Men till media har Spiritus Mundi och politiker hävdat att deras verksamhet är kulturell och inte politisk:
I
"Vi måste ha en stark vilja och uppriktiga och rivning av alla typer av föråldrade Altvkerve i förvaltningen av kulturinstitutioner, litterära och konstnärliga gamla slitna "som säljs och marknadsförs till begreppen auktoritära regimer beroende av dem ... Fel"
I
I
Här vill Spiritus Mundi könssegregera igen, genom att märka ut pojkar som viktigare än flickor:
I
"En fråga som jag titta på dem alla, särskilt sådana som ansvarar för hanteringen av denna fråga, uppmärksamma de ökande generation barn, pojkar i synnerhet."
I
I
I
Nyhetsmedia om Ilmar Reepalu(s) parti för det muslimska Malmö:
I

Inga kommentarer: