2009-02-05

Vad tycker folk om Islamic Centers VDs villa?Bloggen Muslimska Friskolan har fått mejl av en läsare som skriver så här:

"Hej! Hittade bloggen när jag sökte info om ett bygge på Klågerupsvägen i Malmö."


Följande meningar som läsaren citerade hittade han hos bloggen Muslimska Friskolan:


"Juli 2005 köpte VDn fastigheten Malmö Solnedgången 19 på Klågerupsvägen 422 C för 1 000 000 kronor. Vad finns för verksamhet på den adressen?"


Källa, bloggpost från Muslimska Friskolan 23 april 2008:

Med tanke på frågan hos bloggen om verksamheten på Klågerupsvägen, delger läsaren följande information:


"Kan berätta att på adressen håller sedan ca. 5år på att uppföras an anskrämlig villa som är hatad av alla i området. Bygget har stått still över två år antagligen p.g.a. det faktum att man gjort markutfyllnad utan marklov. Detta halvfärdiga bygge har kostat åtskilliga pengar. Den som det beskrivs "fattige VDn" åker förbi någon gång ibland i sin feta Merca eller om han nu bytt till Audi modell större, stackarn."Bloggen kan berätta att VDn för Islamic Center vid den stora moskén i Malmö heter Bejzat Becirov. Han är även rektor för den muslimska friskolan Ögårdsskolan som ligger vid moskén.

Vad gäller uppgifterna som läsaren hört av sig med, har bloggen ingen kunskap om de stämmer. Eller hur det står till med marklovet. Däremot är det uppenbart att läsaren har insikt om bygget och grannarnas uppfattningar om det.
Den som vill se vad som försiggår på Klågerupsvägen 422 C i Malmö kan åka dit och se själv. Bilden ovan visar en utsiktsbild över adressen.

Inga kommentarer: