2009-02-27

Utkörd från svartklubb
"Malmöpolisen slog igår till mot två svartklubbar i Malmö och beslagtog sammanlagt sju spelautomater. En av klubbarna kallar sig för ortodox kyrkoförening. Men när Sydnytt kommer in i lokalen, strax efter razzian, spelas det kort om pengar.

SVT Play
Polisrazzia"


Källa, SVTs Sydnytt fredag 27 februari 2009:Hör och se hur invandrarna ljuger när de förklarar hur svartklubben på Möllevången är en ortodox kyrkoförening. Av någon anledning vill lögnarna inte vara med i bild:
Bloggen Muslimska Friskolan har besökt den första svartklubben i inslaget på Möllevången i Malmö som kallar sig ortodox kyrkoförening. Lokalen liknar inte direkt den ortodoxa kyrka som finns på bilden ovan. Bloggen blev utkörd direkt och fick inte delta i kortspelet eller spela på automaterna. Bloggens syfte var naturligtvis inte att delta i olagligheter utan iaktta de brott som balkanerna i lokalen ägnade sig åt. Men de ortodoxa balkanerna var misstänksamma direkt och avvisade bloggen.Malmö stad borde visa Sydnytts video på sin förstasida så att personer som ämnar flytta till Malmö ser vilket kulturutbud som väntar dem. Kommunstyrelsens ordförande Ilmar Reepalu (s) brukar nämligen framhäva Möllevången som ett lyckat exempel på integration:

http://svtplay.se/v/1461131/polisen_slog_till_mot_svartklubbar

Inga kommentarer: